Gaven til brudeparet eller jubilanten

Sommeren er tiden for store anledninger! Bryllup, jubileer og hagefester arrangeres over hele Norge, enten været holder seg fint eller ei. Og for alle som er så heldige å bli invitert kommer stadig spørsmålet om hva hovedpersonen(e) ønsker seg. GO DREAM er nettbutikken som hjelper deg med å finne den perfekte gaven til alle anledninger!

Gaver som huskes

GO DREAM selger gaver som huskes – garantert! Deres misjon er å gi alle opplevelser for livet. Derfor har de samlet et stort utvalg av opplevelser som du nå kan kjøpe som gavekort og gi bort til de du synes fortjener det. De gjør det lett for deg å finne spennende opplevelser i alle priskategorier. Hva med å gi bort et gavekort på luksuscruise, massasje, raftingtur, ølsmaking eller en hotellovernatting for to i Paris? Listen over opplevelser er lang, se selv og finn den perfekte gaven du vil gi bort denne sommeren!

Medlemsfordeler i Cashback World

Som Cashback World-medlem får du 4% Cashback og 4 Shopping Points per 800 kroner du handler for hos GO DREAM. Husk å klikk deg inn til nettbutikken via våre hjemmesider, og sørg for å være innlogget med ditt medlemskap slik at handelen automatisk blir registret. For mer informasjon om gavekortene som selges av GO DREAM kan du lese deres betingelser som du finner nederst på deres nettsider. Alle gavekort er som hovedregel gyldig i 2 år fra utstedelsesdato.

Vi tar forbehold om endringer i våre avtaler med nevnte partnere etter publisering av artikkelen. For en oppdatert liste over våre aktive partnere og deres medlemsfordeler, se våre nettsider. Cashback World fra myWorld er et gratis medlemskap som gir deg medlemsfordeler hos over 1000 partnere i Norge.