Ofte stilte spørsmål

Hva er Cashbackcommunity.no?

Cashbackcommunity.no er en side der vi skriver om alt som har med shopping med fordelsprogrammet Cashback World å gjøre. Her kan du lese om de siste trendene, gode tilbud, tips og inspirasjon… Kort sagt, alt mulig som har med shopping å gjøre. Hvorfor? Fordi vi elsker shopping!

Hva er Cashback World?

Cashback World er et bransjeoverskridende, internasjonalt nettverk og lojalitetsprogram for regional, nasjonal og internasjonal shopping. Grunnprinsippene er «Penger tilbake ved hvert kjøp» og «Sammen er vi sterke». Medlemskap er og vil alltid være gratis, og som medlem kan du handle i en rekke butikker, både fysiske og på nett, innen alle mulige bransjer. Cashback World leveres av firmaet myWorld.

Hvordan fungerer medlemsfordelene?

Når Cashback World skriver kontrakt med en ny partner, avtaler de hva slags medlemsfordeler bedriften ønsker å gi. Disse fordelene kommer medlemmene til gode i form av Cashback – penger tilbake – og Shopping Points – som kan løses inn i egne dealer. Partnerne kan tilby disse fordelene fordi Cashback World hjelper dem med å tiltrekke seg nye kunder og knytte sterkere bånd til sine allerede eksisterende kunder.

Hva er Cashback?

Cashback betyr penger tilbake ved hvert kjøp. Hver gang du kjøper noe via Cashback World, får du 1-5% Cashback. Når du har samlet 80 kroner, får du pengene inn på din bankkonto. Enkelt og greit!

Hva er Shopping Points?

I tillegg til Cashback, får du et visst antall Shopping Points hver gang du handler med Cashback World. Dette er kreditt du kan løse inn mot ekstra gunstige dealer hos Cashback World-partnere over hele verden – enten i form av eksklusive rabatter, spesialpriser eller gratis varer eller tjenester.

Hvordan melder jeg meg inn?

Hos alle våre partnere kan du registrere deg og få et Cashback Card fra oss. Det tar ikke mange minutter og er vel verdt det. Du kan også la deg verve av andre medlemmer. Eller du kan registrere deg på internett.

Koster det noe å være medlem?

Nei. Et Cashback World-medlemskap er og vil alltid være gratis.

Hos hvilke bedrifter kan jeg få Cashback World-fordeler?

På Cashback Worlds nettside kan du finne alle bedriftene som tilbyr Cashback og Shopping Points gjennom Cashback World. Med Cashback App, som kan lastes ned i Google Play og Apple Store, kan du dessuten søke opp partnere i nærheten – veldig praktisk hvis du ikke sitter foran datamaskinen.

Hvordan handler jeg med Cashback Card fra Cashback World?

Alle medlemmer har mulighet til å få et Cashback Card fra oss, enten i form av et faktisk kort eller ved å laste ned Cashback App i Google Play Store eller Apple Store. Når du handler hos en Cashback Card-partner, skanner du kortet i kassen, så blir dine medlemsfordeler automatisk registrert. Dersom du handler på nett, er du nødt til å gå gjennom Cashback Worlds nettside for å få medlemsfordelene dine. Finn nettbutikken du vil handle i, klikk på «Handle online nå» og så er det bare å handle i vei.

Hva får partnerne ut av Cashback World?

Fordelsprogrammet Cashback World fører forbrukere – som ønsker å handle – sammen med forhandlere – som ønsker å selge. Medlemmene får gode tilbud og medlemsfordeler – partnerne får tilgang til en kundemasse som er ute etter å spare penger og samle medlemsfordeler. Dessuten tilbyr Cashback World redskaper for å stimulere til kundelojalitet, som for eksempel gjennom egne Shopping Point Deals for lojale kunder, noe som også er med på å øke partnernes omsetning.

Har du flere spørsmål?

Fikk du ikke svar på det du lurte på? Les mer i Cashback Worlds offisielle FAQ eller ta kontakt med oss.