Netthandel

Det er enkelt å handle på nett med Cashback World. Og selvfølgelig får du Cashback og Shopping Points ved hvert kjøp. Bare finn den nettbutikken du vil handle i på Cashback Worlds nettside. Klikk på «Handle online nå», og så er det bare å handle i vei. Medlemsfordelene blir automatisk registrert i din profil.

Handle på nett med Cashback World

Det er viktig at du klikker deg inn på nettbutikken via cashbackworld.com, ellers kan vi ikke spore dine kjøp eller gi deg Cashback og Shopping Points når du handler på nett.

Videre oppfordrer vi deg til å sjekke innstillingene i nettleseren din og sørge for at du tillater informasjonskapsler («cookies»). Adblockere og scriptblockere bør ikke være aktivert mens du handler. Vi anbefaler også at du sjekker at dine antispyware- og antivirusprogrammer tillater informasjonskapsler.

Cashback Bar

Gå aldri glipp av medlemsfordeler igjen! Det sørger Cashback Bar for. Installer dette verktøyet, så blir du varslet hver gang du kan få Cashback. Du trenger aldri å tenke på å logge deg på igjen.

Installer Cashback Bar nå

cashback

Utbetaling av Cashback

Ved netthandel kan det ta litt lenger tid å få Cashback enn når du handler med Cashback World eller verdikuponger. Det kommer litt an på leveringstiden på varene og betalingsmåten du benytter. Jo raskere kjøpet er fullført, desto raskere får du penger tilbake. Det kommer også litt an på prosedyrene i den enkelte nettbutikk. I gjennomsnitt tar det to måneder før du får din Cashback overført fra nettbutikker.