Frisk opp huden med Green Peel® og Cashback!

Kalenderen viser midten av januar og det er fortsatt lenge igjen til deilige sommerdager. Vi nordmenn er ikke bortskjemte med sollys og glødende hud på vinterstid, men det er heldigvis lov å jukse for å føle seg glødende og frisk – selv midt på vinteren! Derfor ønsker vi å tipse dere alle om våre flotte Hudpleie-partnere og behandling Green Peel®. Vi har mange svært service innstilte partnere over hele landet, som vil gjøre sitt beste for at du går fra dem med et smil om munnen. I dette innlegget har vi samlet noen av våre partnere som nettopp er eksperter på Green Peel®-behandlingen.

Green Peel® – fjorårets store snakkis

Green Peel® har vært 2017s store snakkis innen skjønnhetsbehandlinger, og blir hyppig brukt av både norske og internasjonale stjerner. Behandlingen er en urtebasert peel som er kåret til den beste i verden på naturlig hudfornyelse. Du kan velge mellom tre ulike styrker, og alle tre behandlingene bekjemper tidlig aldri, tap av spenst i huden, virker effektivt på uren hud og ikke minst, gir huden din en forfriskende ny glød. Velg for eksempel Green Peel® Fresh-Up dersom du skal noe gøy i helgen, du vil nemlig ha en fantastisk glød som det ikke er mulig å sminke seg til! Eller velg mellom Green Peel® Energy som er perfekt for deg som ønsker en antirynkebehandling, eller Green Peel Classic® som er en dyp og grundig behandling for deg som ønsker en total hudfornyelse.

Mabelle Skin

Mabelle Skin er drevet av hudterapaut Aina Lindeseth som har allsidig erfaring innen skjønnhet og velvære. Salongen ligger sentralt til i Lillestrøm og tilbyr et bredt spekter av spennende behandlinger som blant annet aromaterapi, klassisk massasje, farging av vipper og bryn, MicroLift og selvsagt Green Peel®. For oversikt over behandlinger og priser, se hjemmesiden. Hos Mabelle Skin får du 3% Cashback og 2,5 Shopping Points per 800 kroner du handler for.

Kilden Hud og Kroppspleie

Kilden Hud og Kroppspleie holder til i lekre lokaler på Kilden senter på Nordås utenfor Bergen og er eksperter på Green Peel®. De er lidenskapelig opptatte av å finne den behandlingen som passer akkurat for deg og tilbyr over 50 forskjellige behandlinger! Her finner du alt innen tradisjonelle ansiktsbehandlinger, kroppsmassasjer, make-up tattovering av bryn, lepper og øyne og andre lukseriøse behandlinger. De er også forhandlere av produkter fra BABOR, Elixir, Bioline, Collection og Dr. Schrammek, – som forøvrig er produktene du anbefales å bruke etter en Green Peel®-behandling. Kilden Hud og Kroppspleie gir deg som er Cashback World-medlem 3% Cashback og 2,5 Shopping Points på alt du handler. Se hjemmesiden for inspirasjon til behandlinger og priser.

Ragnhilds Hudpleie

Hos salongen Ragnhilds Hudpleie i Kristiansand skal du oppleve forskjellen og se at det nytter å ta vare på seg selv. Ikke bare du, men andre skal også se gløden i huden din! Behandlingene består i hovedsak av rene og effektive behandlinger Green Peel® fra Dr. Schrammen, Skin Elixir Cosmeceuticals og Babor. Du parkerer gratis rett ved døren og kan i ro og fred slappe av hos Ragnhilds Hudpleie. Som Cashback World-medlem får du 3% Cashback og 2,5 Shopping Points per 800 kroner du handler hos . Se hjemmesiden for behandlinger og priser.

Vannkanten Spa & Bodycare

Vannkanten Spa & Bodycare ligger i Loddefjord utenfor Bergen. Her får du den ytterste service fra dyktige og kunnskapsrike terapauter. Salongen tilbyr deg alt fra nedstressende og avslappende spa-behandlinger og massasjer til ansiktsbehandlinger som Green Peel®, samt pedikyr. La hverdagens stress forsvinne, mens Vannkanten Spa & Bodycare tar vare på deg! På deres hjemmeside finner du informasjon om de ulike behandlingene, samt ekstra gode tilbud. Alle Cashback World-medlemmer får 3% Cashback og 4 Shopping Points per 800 kroner de handler for hos Vannkanten.

Christiania Helse og Velvære

Skjønnhet og velvære er alt for de ansatte i Christiania Helse og Velvære! Salongen ligger sentralt til på Grønland, i flotte moderne bygg. Her tilbys det tradisjonelle behandlinger og de siste nyheten på markedet som Green Peel®. De legger sminke for den spesielle festen, sørger for at neglene ser delikate ut og vokser armer, bein og bikinilinje før den store utenlandsturen. Her tilbys det også behandling med hudfiller – selvfølgelig utført av et kompetent personell. Flere av de ansatte er spesialisert i massasje, fysioterapi og akupunktur, som sørger for at kropper slapper av og stresser ned. Christiania Helse og Velvære ønsker at alle skal kunne gå ut av deres salong og føle seg født på ny! Se full liste over behandlinger og bestill en time på nettsiden deres. Alle Cashback World-medlemmer får 3% Cashback og 4 Shopping Points per 800 kroner de handler for hos salongen på Grønland.

Les våre tips for vårlig hudpleie

Vi tar forbehold om endringer i våre avtaler med nevnte partnere etter publisering av artikkelen. For en oppdatert liste over våre aktive partnere og deres medlemsfordeler, se våre nettsider. Cashback World fra myWorld er et gratis medlemskap som gir deg medlemsfordeler hos over 800 partnere i Norge.