8 Tips for å spare strøm!

Vinteren er her med høye strømpriser og dyre regninger.
Her er våre 8 effektive tips for å redusere strømkostnadene dine!

1: Skru av lyset når du gå ut rommet, for eksempel badet. Det er ingen grunn at det skal være lys på badet når ingen er der.

2: Skru ned temperaturen inne 1 grad, dette har faktisk større effekt enn du tror. Du sparer 5% av kostnadene til oppvarming for hver grad du senker.

3: Hvis du ikke allerede har det, anbefales det å investere i panelovn med wifi-styring. På den måten kan du styre energiforbruket, og ha et effektivt forbruk når du er hjemme.

4: Finn deg en god strømavtale, unngå såkalte «Lokketilbud». I strømbransjen florerer det av ulike strømavtaler med ulike priser. Dessverre er det slik at det også finnes leverandører som tyr til svært rimelige lokketilbud, som på sikt blir dyrere og dyrere.

Vi anbefaler Skandia Energi! Her er det ingen lokketilbud, bare lave priser! -> http://bit.ly/2WhdcCR

5: Det er deilig med lange dusjer, men oppvarming av vann koster mye penger! Kort ned på varme dusjer og ha færre varme bad.

6: Skru av strømmen på varmekilder når du drar på ferie, men husk at du bør ha minimum 15 grader i rommet for at rør ikke skal fryse.

7: Reduser bruken av tørketrommel en stund og heller heng opp klærne dine på tørkestativ. Ikke bare vil du merke det på strømregningen, men du vil få mindre slitasje på klærne – i tillegg lukter det nydelig!

8: Se etter morsomme konkurranser på nett som gir deg gratis strøm hele året, da kan du se bort i fra alle strømsparetiltakene og ta så mange varme bad du bare vil!

Vi gir deg muligheten til å delta i konkurranse om å vinne gratis strøm fra SkandiaEnergi og Cashback World! Bestill billig strøm innen 28.februar 2019 og du er automatisk med i trekningen om gratis strøm ut året!