Hvordan virker det?

Cashback World er et multinasjonalt shoppingnettverk som er virksomt i 47 land. Medlemmene får penger tilbake hver gang de handler hos tilknyttede butikker og bedrifter. Det finnes Cashback World-partnere både på nettet og i den fysiske verden. Hver gang du handler hos en partner, får du penger tilbake i form av Cashback og Shopping Points.

Cashback

Hver gang du handler hos en Cashback World-partner, får du opptil 5% av kjøpesummen tilbake i Cashback. Pengene blir registrert på din brukerkonto, og når du har spart opp minst 80 kroner, blir pengene overført til din bankkonto. Enkelt og greit!

Shopping Points

I tillegg til Cashback får du en prosentandel av kjøpesummen tilbake i form av Shopping Points. Partnerne har egne dealer og tilbud som kan kjøpes for Shopping Points. På den måten gir Shopping Points deg ytterligere rabatter i tillegg til medlemsfordelene du allerede får når du handler med ditt Cashback Card. Finn Shopping Point-dealer på Cashback Worlds nettside.

3 måter å handle på

Det finnes tre måter du kan handle på med Cashback World:

Bli Cashback World-medlem

Kun Cashback World-medlemmer får Cashback og Shopping Points når de handler. Er du ikke medlem allerede? Registrer deg gratis på vår hjemmeside. Fyll ut innmeldingsskjemaet, så er du klar til å handle med Cashback World i løpet av få minutter. Du kan også besøke en av våre partnere og registrere deg der. Da får du ditt Cashback Card rett i hånden.

I korte trekk…

  • Opptil 5% cashback
  • 1 kort for alle dine kjøp
  • Få medlemsfordeler hos titusenvis av partnere og tusenvis av nettbutikker!