Kjøp bunadsølv med Cashback

17 mai nærmer seg med stormskritt! Bunaden må snart frem og sjekkes for flekker, og skjorten igjen strykes og gjøres klar. Men hva med bunadsølvet? Hos våre Gullsmeder kan du selvsagt finne nytt bunadsølv dersom du trenger det, i tillegg til gode råd om pussing og vedlikehold før den store dagen. Husk å bruke ditt Cashback-kort eller app slik at du får Cashback og oppsparer Shopping Points på handelen.

Gullsmed Adolf Ruud, Drammen

Gullsmed Adolf Ruud ble etablert i 1920, og holder nå til sentralt i gågata i Drammen. Her finner du gullsmedvarer i ulike prisklasser, og de ansatte ønsker at alle skal finne noe de ønsker seg i butikken. Butikken har et eget verksted hvor graveringer og reparasjoner utføres raskt. For å se et utvalg av varene deres kan dere følge deres Facebook-side. Som Cashback World-medlem får du 2% Cashback og 2,5 Shopping Points per 800 kroner du handler for i butikken.

Gullsmed Johnsen, Moss

Gullsmed Johnsen fører flere kjente merkevarer som Van-Bergen, Efva Attling, Pandora, Thomas Sabo, Daniel Wellington og Festina. Med to gullsmeder og verksted i butikken hjelper de deg med alt du måtte begjære. Følg de gjerne på Facebook for inspirasjon. Hos Gullsmed Johnsen får du 2% Cashback og 2,5 Shopping Points per 800 kroner du handler for.

Gullsme’n, Sande i Vestfold

Hos Gullsme’n finner du god service og et bredt utvalgt av smykker og gaver til ulike anledninger. Her finner du alt til både dåpsbarnet, konfirmanten, jubilanten og brudeparet. I tillegg finner selvsagt også gavene som passer i hverdagen. Har du ødelagt et smykke eller du trenger å pusse opp godt brukte skatter, hjelper de deg også med dette. Følg gjerne Gullsme’n i sosiale medier for hyppige oppdateringer. Hos Gullsme’n får alle Cashback World-medlemmer 2% Cashback og 2,5 Shopping Points per 800 kroner det handles for.

Gullsmio, Bremnes

Hos Gullsmio kan du selv være med på designe ditt eget smykke, sammen med deres flinke gullsmed. De tar i mot og utfører reperasjoner, redeseign av sølvbestikk, oppussing av bunadsølv, graveriner med mer. I tillegg til nydelige smykker, ørepynt og armebånd selger de også bunadsølv, klokker, sølvbestikk og dåpsgaver. Se noe av utvalget deres her. Som Cashback World-medlem får du 3% Cashback og 2,5 Shopping Points per 800 kroner du handler for i denne butikken.

Mestergull Hodne, Kristiansand

Mestergull Hodne ble etablert allerede i 1887 og drives i dag 5. generasjon Hodne. Gjennom 125 år har forretningen utviklet seg til å bli en fullsortiments gullsmed med eget verksted. Butikken finner du midt i gågaten i Kristiansand og her har de ansatte en faglig høy standard og kompetanse. Følg de gjerne på Facebook for se de nyeste produktene og inspirasjon. Her får du 3% Cashback og 4 Shopping Points per 800 kroner du handler for.

Mestergull T. Berglihn, Kristiansand

Hos Mestergull T. Berglihn finner du de populære merkevarene, samtidig som de ansatte er behjelpelige med å designe noe helt spesielt til akkurat deg Her finner du både dyktige selgere, gullsmeder, designere og juvelfattere, slik at du kan være sikker på at du forlater butikken svært fornøyd. Se noe av deres flotte utvalg på deres Facebook-side. Som Cashback World-medlem får du 3% Cashback og 4 Shopping Points per 800 kroner du handler for.

Karlsen Elnesvågen AS, Elnesvågen

Karlsen Elnesvågen AS er en fullservice urmaker- og optikerforretning som i tillegg også er en fullservice gullsmedforretning. Butikken er lokalisert i Elnesvågen Butikksenter, midt på torget. De utfører de fleste reparasjoner og tar graveringsoppgaver på dagen, de tilbyr også service på klokker med sin fagutdannede urmaker. De serviceinnstilte og fagdyktige ansatte ønsker deg velkommen innom for tips og råd rundt kjøp og bevaring av ditt bunadsølv. Se gjerne deres Facebook-side for oppdateringer.

Stamnæss Gull og Urmaker, Ålesund

Gullsmed Stamnæss ble etablert helt tilbake i 1892 og drives i dag av 4. generasjons gullsmed Trine Stamnæss. Kvalitet, ærlighet, service, engasjement og nytenkning har alltid stått i første rekke. Her finner du flotte kvalitetsvarer i flere prisklasser, slik at alle skal kunne finne den perfekte gaven til seg selv eller noen man er glad i. Følg de gjerne på Facebook for å se noe av deres flotte utvalg. Alle Cashback World-medlemmer får 3% Cashback og 4 Shopping Points per 800 kroner hos Gullsmed Stamnæss.

Silver of Norway, Hosteland

Hos Silver of Norway finner du en stor smykkeavdeling der de blant annet selger smykker fra deres eget design. Bunadsølv er deres store hovedproduksjon på gullsmed-verkstedet og det originale Bergenssølvet til Begensbunaden blir laget på deres verksted. De ansatte er svært dedikerte og har høy kompetanse innen sine fagfelt. Hos Silver of Norway får alle Cashback World-medlemmer 5% Cashback og 5 Shopping Points per 800 kroner det handles for.

Vi tar forbehold om endringer i våre avtaler med nevnte partnere etter publisering av artikkelen. For en oppdatert liste over våre aktive partnere og deres medlemsfordeler, se våre nettsider. Cashback World fra myWorld er et gratis medlemskap som gir deg medlemsfordeler hos over 800 partnere i Norge.