Partnere i Aust-Agder

Cashback World har 700 partnere over hele Norge. Hver gang våre medlemmer handler hos dem vil de motta Cashback og Shopping Points som takk for at de handler lojalt. I tillegg til våre fysiske butikker gir vi våre medlemmer samme gode fordeler hos over 170 nettbutikker.

Som Cashback World-medlem vil du da altså få penger tilbake på alle kjøp du gjør hos våre partnere, uansett om de ligger i nærheten av der du bor, eller om du besøker dem på nett. Nedenfor finner du en liste over alle våre partnere med beliggenhet i Vest-Agder, se også oversikten over nettbutikker med medlemsfordeler på hjemmesiden vår.

Ønsker du gode shopping-tips til alt fra interiør til barneklær og elektronikk, finner du dette her på vår Cashbackcommunity-blogg. Som Cashback World-medlem får du selvfølgelig alltid Cashback på alt vi skriver om. I dette blogginnlegget finner du en oversikt over alle våre partnere i Aust-Agder. For mer informasjon om blant annet åpningstider og beliggenhet kan du klikke deg inn på hver enkelt partner.

Corner, Arendal

Corner er merkevarebutikk i Arendal. Her finner du klær til enhver anledning, og blant annet merkene Polo Ralph Lauren, Boss, Gant, Tiger, Parajunpers, Frislid og Hansen & Jacob. De har også et stort utvalg av dresser i god kvalitet.

A-Tech Teltutleie, Arendal

A-Tech Teltutleie fyller alle typer propanflakser. De tilbyr også flotte terassevarmere med gjennomsiktig glass der du kan se flammen.

Fusion of Asia, Arendal

Restaurantens visjon er å samle den fjerne østens beste kjøkken; det kinesiske, det japanske, det thailandske og det vietnamesiske. Deres berømte Bonsai Sushi take-away, serverer den beste sushien i Arendal.

Arendal Båt og Billakkering, Arendal

Arendal Båt og Billakkering tilbyr profesjonell hjelp til lakkering av andre kosmetiske korreksjoner på bil og båt. De tilbyr både tradisjonell karosseri- og skrogpleie, samt mer forseggjorte behandlinger etter dine ønsker.

Café Lindvedske Hus, Arendal

Besøk Café Lindvedske Hus for en koselig café-opplevelse.

Hit Travel, Arendal

Hit Travel er en turoperatør som spesialiserer seg på tannhelsereiser i Tyrkia. Sammen med gode partnere i Tyrkia lager de reiser litt utenom det vanlige, og de skreddersyr gruppereiser etter behov.

Birkeland Elektro, Birkeland

Birkeland Elektro er den ledende elektroinnstallatøren innenfor el-installasjon på Birkeland og omegn. De vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kotnakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning.

Neset Camping, Byglandsfjord

Neset Camping tilbyr i tillegg til camping, aktiviteter for store og små. Blant annet har du mulighet til leie båt for å fiske eller nyte en dag i Byglandsfjorden.

Fevik Blomster, Fevik

Fevik Blomster har dyktige ansatte som veileder deg med sin gode kompetanse når du skal kjøpe blomster. Her finner du garantert noe til deg selv eller til en venn. Blomster kan bringes med bud til Grimstad, Arendal og omliggende områder. Fevik Blomster er med i Interflora-gruppen.

Fevik Bilverksted, Fevik

Fevik Bilverksted tar seg av EU-kontroll og alt av reparasjoner på alle bilmerker. De har fine lokaler og dyktige utdannede medarbeidere med god erfaring.

Fevik Elektro, Fevik

Fevik Elektro veklegger høy faglig kompetanse og kvalitet. De hjelper deg med alt fra belysning, service, varmepumper, installasjon i nybygg, alarm, nettverk og boligkontroll.

G.T Automasjon & Elektro Service, Grimstad

Autorisert elektro- og autmasjonsbedrift. De utfører kontroll av elektrisk installasjon og kan tilby komplette løsninger av smarthus med trådløs styring av varme og lys.

Fargerike Grimstad, Grimstad

Fargerike Fargelegger Grimstad, og har alt du trenger innen maling og tilbehør, samt  tepper, gulvbelegg, gardiner og utstyrsvarer. De har også en stor interiøravdeling med småmøbler og gaveartikler.

Hisøy Blomster, His

Hisøy Blomster er en liten blomsterbutikk som holder til en koselig gammel låve, og selger både blomster og interiør. Her får du alt innen blomsterbinderi, og de ansatte kan hjelpe deg med dekorasjoner til enhver anledning.

Storkiosken Mix Lillesand, Lillesand

Hos Storkiosken Mix Lillesand finner du alt du trenger for å kose deg.

Harald Fjeldal Kunstkolonial, Lillesand

Velkommen til Norges eneste Kunstkolonial! I et av Lillesands mest sjarmerende lokaler finner du smykker, klær, kunst, te, klokker, lesebriller og mye mer! Kanskje møter du også Alf, en brun labrador som er med på jobb nesten hver dag.

Lillesand Naturterapi Granlund, Lillesand

Besøk Kari i Lillesand Naturterapi for en bedre hverdag. Hun kan hjelpe med blant annet lidelser som allergi, introlleranser, hudlidelser, astma og mage-tarm problemer.

Risør Resort, Risør
Risør Resort ligger helt i sjøkanten med en flott sandstrand, badeflåte og bryggeannlegg. For barna er det en lekeplass med trampoline og fotballplass og for de med et større behov for aktiviteter finner du også en egen sandvollybane. Velkommen til en fantastisk camping-opplevelse!

Sport 1 Risør, Risør

Sport 1 Risør er den lille butikken med det store utvalget. Her finner du sportsutstyr til sommer og vinter, både til store og små.

SØRFJORD AS

Sørfjord AS, Risør

Hos Sørfjord kan du få lagret båten din innendørs, og få den polert, utført oljeskift og service.

Lyngrillen Cafe, Sundebru

Lyngrillen satser på hjemmelaget mat og forskjellige husmannskost-retter. De tilbyr også catering, blant annet snitter, tapas og kaker.

Frk. Melie, Sundebru

Frk. Melie selger flotte klær fra merker som Zizzi, Fransa og B-Young. I tillegg finner du flotte interiør produkter som du ikke finner alle andre steder.

Vi tar forbehold om endringer i våre avtaler med nevnte partnere etter publisering av artikkelen. For en oppdatert liste over våre aktive partnere og deres medlemsfordeler, se våre nettsider. Cashback World gir deg et gratis medlemskap med medlemsfordeler hos over 700 partnere i Norge.