Gjør drømmereisen til virkelighet med Hvitserk

Ønsker du deg en ferie full av nye opplevelser, inntrykk og flotte naturopplevelser? Kunne du tenke deg å bestige nye topper, spenne ryggsekken på og vandre rundt i fantastisk natur, eller å sette deg sykkelen og se nye steder? Nå tilbyr vi alle våre medlemmer Cashback og Shopping Points på alle reiser med Hvitserk – Norges største arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser!

Hvitserkopplevelsen

Hvitserk tilbyr turer der du vil oppleve både mestring og turglede. Ingen annen norsk turoperatør har hatt med like mange over ski på Grønland, til Sydpolen eller på høye fjell i Himalaya. Her tilbys det både skreddersydde opplevelser og turer med norsk guide av høy kvalitet. Deres mål er at du skal kunne reise på en tur som du aldri vil glemme!

En verden av muligheter

Alle kan finne sin drømmetur sammen med Hvitserk. Hva med Inca Trail i Peru, Kilimanjaro og safari i Kenya eller sykkeltur i Vietnam? Dersom du ønsker en opplevelse i norsk natur kan du også velge å stå på ski på Finnmarksvidda, kombinere en seiltur med klarting på Stetind eller velge kajakkpadling på Sognefjorden. Ønsker du i stedet å reise på tur alene, med vennegjengen eller familien, kan også Hvitserk hjelpe deg å realisere turen. Se deres nettside for informasjon og inspirasjon, og gjør din drømmereise til virkelighet i 2018!

Alle Cashback World-medlemmer får 2% Cashback og 2,5 Shopping Points per 800 kroner ved bestilling av reise på Hvitserk.no. For at medlemsfordelene skal bli registrert, er det viktig at du går gjennom vår nettside før bestiling og at du sørger for at du er innlogget med din bruker.

Se tips til netthandel med Cashback World.

Vi tar forbehold om endringer i våre avtaler med nevnte partnere etter publisering av artikkelen. For en oppdatert liste over våre aktive partnere og deres medlemsfordeler, se våre nettsider. Cashback World fra myWorld er et gratis medlemskap som gir deg medlemsfordeler hos over 1000 partnere i Norge.